Skip to main content

Profiteer van de scherpste kwaliteitsvuurwerk kortingen in onze vuurwerkvestiging in Almere Stad gelegen in stedenwijk. We verkopen vuurwerk van de beste knal- en sierkwaliteit met hoge kortingen. Kwalitatief en scherp geprijsd. Ook online bestel je gemakkelijk vuurwerk via onze webshop.

Vlaardingenstraat

Vlaardingenstraat 41, 1324 LB, Almere-stad

Tel.nr./WhatsApp: 06-10312298
Email: info@johndeknaller.nl

Webshop Almere Stad

Afhaalmomenten

 

Vuurwerkadvies of vraag?

Heeft u vragen of opmerkingen over de webshop van onze vuurwerkvestiging in Almere Stad, ons assortiment of onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op door middel van het contact formulier.

Ook voor specialistisch vuurwerk advies of vragen over ons vuurwerkassortiment kunt u gerust een bericht achterlaten. Ons vuurwerkteam probeert deze vraag vervolgens zo snel mogelijk te beantwoorden!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  2
  Filialen
  20000
  kg vuurwerk
  200
  Producten
  20
  jaar uw vuurwerkexpert

  Online vuurwerk bestellen Almere Stad

  Iets specifieks in gedachten? Bezoek de webshop van onze vestiging Vlaardingenstraat 41 en laat u verrassen door het enorme aanbod aan vuurwerk. We hebben onder andere siervuurwerk, knalvuurwerk, singel shots, kindervuurwerk, verschillende soorten cakes, vuurpijlen, en veiligheidsartikelen. Moeilijk kiezen? Koop dan een van de veelzijdige scherp geprijsde vuurwerkpakketten.

  Tip:  Sla met het kopen van vuurwerk meteen uw oliebollen voor Oud & Nieuw in via onze webshop.

  Onze Almere Stad vestiging heeft zijn eigen webshop met diverse kortingen en vuurwerk aanbiedingen. Betalingen via onze webshops zijn mogelijk met iDeal & Creditcard. U kunt zelf uw afhaalmoment in onze webshop bepalen. Wij hebben het afhalen in tijdblokken van een uur ingedeeld.

  Webshop Almere Stad Webshop Almere Poort

  Over John de Knaller Vuurwerk Almere Stad

  Vuurwerkwinkel John de Knaller heeft ook een vestigingen in Almere – stad op de Vlaardingenstraat 41. De opslag van ons vuurwerk is door de jaren heen meegegroeid. Van een zeecontainer in 1993 naar een kleine betonnen bunker tot de huidige ruimte in stedenwijk!

  Al sinds 1993 levert vuurwerkwinkel John de Knaller scherp geprijsd vuurwerk van de beste kwaliteit in Almere. We zijn een familiebedrijf. Al generaties lang wordt de vuurwerkwinkel in Almere doorgegeven van vader op zoon. Onze allereerste folder bestond uit één A4 velletje dat door familie werd rondgebracht.

  Bestellen in onze vuurwerkwinkels is ook mogelijk. Het bestellen in de winkel heeft weer andere voordelen, want hier zijn de artikelen op ware grootte te zien, kunt u de opbouw van een cake bekijken en niet geheel onbelangrijk u kunt advies vragen. Tijdens de gehele (voor)verkoop periode kunt u bij ons ook pinnen, gemakkelijk voor u en veilig voor ons.

  Volg John de Knaller Vuurwerk Almere Stad!

  Houd ook onze Facebookpagina en vuurwerkactie pagina in de gaten om geen één vuurwerk korting of actie te missen.

  Laat ons gerust door middel van een beoordeling weten, wat u van onze vuurwinkels en het vuurwerkassortiment vindt:

  Google beoordeling

  of laat een review op onze Facebookpagina achter:

  Facebook beoordeling

  Professioneel vuurwerk assortiment

  Onze vuurwerkimporteurs zijn o.a. China Red, Katan en Wolff. Het vuurwerk van deze importeurs staat bekend om zijn uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding en hun steeds weer verrassende en professionele effecten.

  Uiteraard staat ook ons hele team voor u klaar om te adviseren. We zorgen er samen voor dat uw jaarwisseling dit jaar nog wat mooier en onvergetelijker zal zijn.

  Aansteeklont

  Het is van belang vuurwerk aan te steken met een aansteeklont. Hiermee kan de lont van het vuurwerk nauwkeurig aan het einde worden aangestoken. In tegenstelling tot met lucifers of aanstekers. Deze kunnen de lont in het midden aansteken waardoor het vuurwerk aanzienlijk eerder af zal gaan.

  Let wel op dat u de aansteeklont goed uitmaakt en uit de buurt van het vuurwerk legt als u even stopt met afsteken.

  Vuurwerkgrip

  Met gebruik van een vuurwerkgrip bent u er zeker van dat het vuurwerk niet om zal vallen tijdens het afsteken. Dit voorkomt gevaarlijke situaties. De vuurwerkgrip is voor zowel vuurpijlen als fonteinen en cake’s geschikt. Uiteraard is de vuurwerkgrip ook in onze winkels verkrijgbaar.

  Voorbereiding

  Een goede voorbereiding is het halve werk! Zorg ervoor dat u van te voren al weet wat de benodigdheden zijn om het vuurwerk veilig af te steken. Denk bijvoorbeeld aan een pijlenstandaard of aansteeklont. Hulpmiddelen kunnen om middernacht niet meer aangeschaft worden. Bedenk daarom al bij het aanschaffen van het vuurwerk wat de benodigdheden zijn.
  Uiteraard kunnen wij u hierover adviseren en zijn de vuurwerk benodigdheden te bestellen in één van onze webshops of één van onze winkels in Almere.

  Veiligheidsbril

  Een veiligheidsbril zorgt er uiteraard voor dat er geen stukken vuurwerk in de ogen terecht kunnen komen. Als brildrager heeft u hier al een klein voordeel in. Mocht er iets richting uw oog komen dan komt het tegen de bril aan. Er zijn echter niet voor niets veiligheidsbrillen op de markt. Veiligheidsbrillen hebben ook een bescherming aan de zijkant. Een veiligheidsbril is daarom zeker het overwegen waard en uiteraard ook bij ons in de vuurwerkwinkels in Almere te verkrijgen.
  Vraag stellen