1
1

Profiteer van de scherpste kwaliteitsvuurwerk kortingen in Almere. Hiervoor koop je je vuurwerk voor Oud & Nieuw bij de Almeerse vuurwerkwinkel John de Knaller. Wij verkopen vuurwerk van de beste knal- en sierkwaliteit met hoge kortingen. Kwalitatief en scherp geprijsd. Ook online bestel je gemakkelijk vuurwerk via onze webshops.

Actievoorwaarden

Aftelkorting: De aftelkorting is geldig op de genoemde data met het daarbij genoemde percentage. De aftelkorting is alleen geldig op vuurwerk wat u bestelt via onze eigen webshop op www.johndeknaller.nl.
Deze actie geldt op ons gehele assortiment, uitgezonderd aanbiedingsartikelen. Deze artikelen zijn herkenbaar op onze webshops met het label “Aanbieding”.

Artikel gratis: bij bestedingen van €35 tot €60: Firetube fontein (t.w.v. €10,99), van €60 tot €90 Sparks 15 shots (t.w.v. €18,99), van €90 tot €175 Triad 3×12 shots (t.w.v. €42,99), van €175 tot €275 Rodeo 25 shots (t.w.v. €59,99), en vanaf €275 Strike 50 shots cakebox (t.w.v. €89,99).
Deze actie geldt op ons gehele assortiment, uitgezonderd aanbiedingsartikelen. Deze artikelen zijn herkenbaar op onze webshops met het label “Aanbieding”. Actie geldig t/m 27 December 2018!

 1+1 Gratis: U hoeft dit artikel maar 1 keer in uw mandje te plaatsen.

Aansteeklont

Het is van belang dat men vuurwerk aansteekt met een aansteeklont. Hiermee kan de lont van het vuurwerk nauwkeurig aan het einde worden aangestoken. In tegenstelling tot met lucifers of aanstekers. Deze kunnen de lont in het midden aansteken waardoor het vuurwerk aanzienlijk eerder af zal gaan.

Let wel op dat als je even stopt met het afsteken van vuurwerk dat je de aansteeklont goed uitmaakt en niet in de buurt van het vuurwerk legt.

Vuurwerkgrip

Met gebruik van een vuurwerkgrip bent u er zeker van dat het vuurwerk niet om zal vallen tijdens het afsteken. Dit voorkomt gevaarlijke situaties. De vuurwerkgrip is voor zowel vuurpijlen als fontijnen en cake’s geschikt. Uiteraard is de vuurwerkgrip ook in onze winkels verkrijgbaar.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk! Zorg ervoor dat u van te voren al weet welke benodigdheden nodig zijn voor het veilig afsteken van het vuurwerk. Hulpmiddelen kunnen middernacht niet meer aangeschaft worden. Denk aan een pijlenstandaard of aansteeklont bijvoorbeeld. Als u op het moment dat u vuurwerk aanschaft al bedenkt welke benodigdheden nodig zullen zijn heeft u nog alle tijd deze in bezit te krijgen. Uiteraard leveren wij veel verschillende veiligheidsbenodigdheden voor tijdens het afsteken van uw vuurwerk.

Veiligheidsbril

Een veiligheidsbril zorgt er uiteraard voor dat er geen stukken vuurwerk in de ogen terecht kunnen komen. Als brildrager heeft u hier al een klein voordeel in, mocht er iets richting je oog komen dan komt het eerst tegen de bril aan. Maar er zijn echter niet voor niets veiligheidsbrillen op de markt. Veiligheidsbrillen hebben ook een bescherming aan de zijkant. Een veiligheidsbril is daarom zeker het overwegen waard en uiteraard ook bij ons in de winkels te verkrijgen.