Skip to main content

Al 30 jaar dé vuurwerkspecialist van Almere en omstreken! John de Knaller Vuurwerk is vaak geïmiteerd, maar nooit geëvenaard!

Geschiedenis

Vuurwerkwinkel “John de Knaller” levert sinds 1993 kwaliteitsvuurwerk. Onze allereerste folder bestond uit één A4 velletje (door familie rondgebracht), Tegenwoordig is alles te zien en bewonderen via onze Webshop & Facebook.

Ook de opslag van vuurwerk is meegegroeid. Van een zeecontainer in 1993 naar een kleine betonnen bunker tot de huidige ruimte gevestigd aan de Vlaardingenstraat 41. De tweede vestiging is realiteit geworden in 2010 aan de Neonweg 172 te Almere- Poort. Ook hier vindt u ons alom bekende kwaliteitsvuurwerk. Dankzij deze uitbreidingen hebben wij momenteel een opslag capaciteit van 20000 kg in Almere en zijn wij hiermee de grootste in Almere en omstreken geworden.

De vuurwerkwinkels en alle daarbij behorende activiteiten zijn in 2016 van vader op zoon overgedragen. Omdat John de Knaller altijd een familiebedrijf is geweest, garanderen wij dat service, kwaliteit en top-vuurwerk blijft zoals u dat als klant van ons gewend bent.

2023: Wij bestaan 30 jaar!

Op naar nog vele jaren vuurwerk!

Bestellen

Met onze vernieuwde webshop heeft als voordeel dat u thuis of op het werk op uw gemak het vuurwerk kunt uitzoeken, filmpjes bekijken, en veilig met iDeal of creditcard kunt betalen. Bestellen in de winkel heeft weer andere voordelen, want hier zijn de artikelen op ware grootte te zien, kunt u de opbouw van een cake bekijken en niet geheel onbelangrijk: u kunt advies vragen. U kunt zelf uw afhaalmoment bepalen. Wij hebben het afhalen in tijdblokken van een uur ingedeeld. Tijdens de gehele (voor)verkoop periode kunt u bij ons ook pinnen, gemakkelijk voor u en veilig voor ons.

Vuurwerk

Wij verkopen vuurwerk van de volgende importeurs:

  • China Red
  • GBVWeco
  • Katan

Het vuurwerk van deze importeurs staat bekend om zijn uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding. En elk jaar de nieuwste effecten op vuurwerkgebied. Kom langs of kijk op in onze webshop en overtuig u van het enorme aanbod. Uiteraard staat ons hele team weer klaar om u te adviseren, zodat uw laatste avond van het jaar weer onvergetelijk zal zijn.

2
Filialen
20000
kg vuurwerk
200
producten
30
jaar uw vuurwerkexpert

Het team van Johndeknaller Vuurwerk staat voor u klaar.

Het beste vuurwerk bij u in de buurt? We horen graag van u! Contact

Aansteeklont

Het is van belang dat men vuurwerk aansteekt met een aansteeklont. Hiermee kan de lont van het vuurwerk nauwkeurig aan het einde worden aangestoken. In tegenstelling tot met lucifers of aanstekers. Deze kunnen de lont in het midden aansteken waardoor het vuurwerk aanzienlijk eerder af zal gaan.

Let wel op dat als je even stopt met het afsteken van vuurwerk dat je de aansteeklont goed uitmaakt en niet in de buurt van het vuurwerk legt.

Vuurwerkgrip

Met gebruik van een vuurwerkgrip bent u er zeker van dat het vuurwerk niet om zal vallen tijdens het afsteken. Dit voorkomt gevaarlijke situaties. De vuurwerkgrip is voor zowel vuurpijlen als fontijnen en cake’s geschikt. Uiteraard is de vuurwerkgrip ook in onze winkels verkrijgbaar.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk! Zorg ervoor dat u van te voren al weet welke benodigdheden nodig zijn voor het veilig afsteken van het vuurwerk. Hulpmiddelen kunnen middernacht niet meer aangeschaft worden. Denk aan een pijlenstandaard of aansteeklont bijvoorbeeld. Als u op het moment dat u vuurwerk aanschaft al bedenkt welke benodigdheden nodig zullen zijn heeft u nog alle tijd deze in bezit te krijgen. Uiteraard leveren wij veel verschillende veiligheidsbenodigdheden voor tijdens het afsteken van uw vuurwerk.

Veiligheidsbril

Een veiligheidsbril zorgt er uiteraard voor dat er geen stukken vuurwerk in de ogen terecht kunnen komen. Als brildrager heeft u hier al een klein voordeel in, mocht er iets richting je oog komen dan komt het eerst tegen de bril aan. Maar er zijn echter niet voor niets veiligheidsbrillen op de markt. Veiligheidsbrillen hebben ook een bescherming aan de zijkant. Een veiligheidsbril is daarom zeker het overwegen waard en uiteraard ook bij ons in de winkels te verkrijgen.
Vraag stellen