Skip to main content

Onze vuurwerk vestigingen in Almere hebben een eigen webshop met diverse veiligheidsartikelen, van veiligheidsbrillen voor jong en oud, diverse vuurwerkgrippen voor vuurpijlen en cakes tot meters aansteeklonten. Zo kunt u veilig genieten van uw eigen vuurwerkshow!

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk! Zorg ervoor dat u van te voren al weet wat de benodigdheden zijn om het vuurwerk veilig af te steken. Denk bijvoorbeeld aan een pijlenstandaard of aansteeklont. Hulpmiddelen kunnen om middernacht niet meer aangeschaft worden. Bedenk daarom al bij het aanschaffen van het vuurwerk wat de benodigdheden zijn.

Uiteraard kunnen wij u hierover adviseren en zijn de vuurwerk benodigdheden te bestellen in één van onze webshops of één van onze vuurwerkwinkels in Almere.

Voorbereidingsadvies of vraag?

Heeft u vragen of opmerkingen over hoe u het veiligst het gekochte vuurwerk kunt afsteken? Neem dan gerust contact met ons op door middel van het contact formulier.

Ook voor specialistisch vuurwerk advies of vragen over ons vuurwerkassortiment kunt u gerust een bericht achterlaten. Ons vuurwerkteam probeert uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  2
  Filialen
  20000
  kg vuurwerk
  200
  Producten
  20
  jaar uw vuurwerkexpert

  Vuurwerk voorbereidingstip Almere

  Iets specifieks in gedachten? Bezoek de webshop van onze vestigingen en laat u verrassen door het enorme aanbod aan vuurwerk. We hebben onder andere siervuurwerk, knalvuurwerk, singel shots, kindervuurwerk, verschillende soorten cakes, vuurpijlen, en veiligheidsartikelen. Moeilijk kiezen? Koop dan een van de veelzijdige scherp geprijsde vuurwerkpakketten.

  Tip:  Sla met het kopen van vuurwerk meteen uw oliebollen voor Oud & Nieuw in via onze webshop.

  Onze vuurwerk vestigingen hebben een eigen webshop met diverse veiligheidsartikelen, kortingen en vuurwerk aanbiedingen. Betalingen via onze webshops zijn mogelijk met iDeal & Creditcard. U kunt zelf uw afhaalmoment in onze webshop bepalen. Wij hebben het afhalen in tijdblokken van een uur ingedeeld.

  Webshop Almere Stad Webshop Almere Poort

  Volg John de Knaller Vuurwerk Almere!

  Vragen over de veiligheid en correct uitvoeren van ons vuurwerk kunt u ook stellen op onze JohnDeKnallerVuurwerk Facebookpagina! Houd ook onze Facebookpagina en vuurwerkactie pagina in de gaten om geen één vuurwerk korting of actie te missen.

  Laat ons gerust door middel van een beoordeling weten, wat u van onze vuurwinkels en het vuurwerkassortiment vindt:

  Google beoordeling

  of laat een review op onze Facebookpagina achter:

  Facebook beoordeling

  Professioneel vuurwerk assortiment

  Onze vuurwerkimporteurs zijn o.a. China Red, Katan en Wolff. Het vuurwerk van deze importeurs staat bekend om zijn uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding en hun steeds weer verrassende en professionele effecten.

  Uiteraard staat ook ons hele team voor u klaar om te adviseren. We zorgen er samen voor dat uw jaarwisseling dit jaar nog wat mooier en onvergetelijker zal zijn.

  Webshop Almere Stad Webshop Almere Poort
  Vraag stellen