Onze vuurwerkwinkels in Almere

Onze winkels zijn gevestigd op verschillende locaties. Onze vuurwerkvestiging in Almere-stad ligt aan de Vlaardingenstraat 41. Onze vuurwerkvestiging in Almere-poort vindt u aan de Neonweg 172. Beide vestigingen hebben hun eigen webshop met diverse kortingen en vuurwerk aanbiedingen.

Bestellen in onze vuurwerkwinkels is ook mogelijk. Het bestellen in de winkel heeft weer andere voordelen, want hier zijn de artikelen op ware grootte te zien, kunt u de opbouw van een cake bekijken en niet geheel onbelangrijk u kunt advies vragen. Tijdens de gehele (voor)verkoop periode kunt u bij ons ook pinnen, gemakkelijk voor u en veilig voor ons.

Neonweg

Neonweg 172, 1362 AE, Almere-Poort

Tel.nr./WhatsApp: 06-23381454
Email: info@johndeknaller.nl

Bezoek onze webshop

Vlaardingenstraat

Vlaardingenstraat 41, 1324 LB, Almere-stad

Tel.nr./WhatsApp: 06-23381454
Email: info@johndeknaller.nl

Bezoek onze webshop

Voorverkoopdagen Almere 2017

  • Donderdag 21 december        9:00  –  21:00 
  • Vrijdag 22 december               9:00  –  21:00
  • Zaterdag 23 december            9:00  –  18:00
  • Zondag 24 december              10:00 – 17:00

De bestellingen kunnen dit jaar op 28, 29 en 30 december worden opgehaald aan de Vlaardingenstraat Almere Stad of Neonweg Almere Poort.

Let op! Dus niet op 31 december! Onze winkels zullen wel open zijn die dag, maar alleen voor categorie I vuurwerk en veiligheidsartikelen.

Vrije verkoopdagen Almere 2017

Let op! In 2017 valt de jaarwisseling anders dan wat u de afgelopen jaren gewend bent geweest. Dit komt omdat 31 december op een zondag valt.
Voor u als klant houdt dit in dat u op deze dag alleen categorie I vuurwerk kunt kopen. Bij wet mag er  geen ander vuurwerk verkocht worden op een zondag.

U kunt voor uw bestellingen en vrije verkoop op de volgende dagen bij ons terecht in één van onze filialen:

  • Donderdag 28 december         08:00  –  21.00
  • Vrijdag 29 december                 08:00  –  21.00
  • Zaterdag 30 december             08:00  –  21.00

Wij gaan wel open op zondag 31 december 2017! Wij verkopen deze dag uitsluitend categorie I vuurwerk en veiligheidsartikelen. 

  • Zondag 31 december                        10:00 – 17:00

Vuurwerkadvies of vraag?

Heeft u vragen of opmerkingen over de webshop van onze vuurwerkvestigingen in Almere stad en Almere Poort, ons assortiment of onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op door middel van het contact formulier.

Ook voor specialistisch vuurwerk advies of vragen over ons vuurwerkassortiment kunt u gerust een bericht achterlaten. Ons vuurwerkteam probeert deze vraag vervolgens zo snel mogelijk te beantwoorden!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

2
Filialen
20000
kg vuurwerk
200
Producten
20
jaar uw vuurwerkexpert

Vuurwerk bestellen Almere

Professioneel vuurwerk simpel en snel besteld bij John de Knaller vuurwerk uit Almere. Iets specifieks in gedachten? Bezoek de webshops en laat u verrassen door het enorme aanbod aan vuurwerk. We hebben onder andere siervuurwerk, knalvuurwerk, singel shots, kindervuurwerk, verschillende soorten cakes, vuurpijlen, en veiligheidsartikelen. Moeilijk kiezen? Koop dan een van de veelzijdige scherp geprijsde vuurwerkpakketten.

Tip:  Sla met het kopen van vuurwerk meteen uw oliebollen voor Oud & Nieuw in via onze webshop.

Onze vestigingen hebben een eigen webshop met diverse kortingen en vuurwerk aanbiedingen. Betalingen via onze webshops zijn mogelijk met iDeal & Creditcard. U kunt zelf uw afhaalmoment in onze webshop bepalen. Wij hebben het afhalen in tijdblokken van een uur ingedeeld.

Volg John de Knaller Vuurwerk Almere!

Houd ook onze Facebookpagina en vuurwerkactie pagina in de gaten om geen één vuurwerk korting of actie te missen.

Laat ons gerust door middel van een beoordeling weten, wat u van onze vuurwinkels en het vuurwerkassortiment vindt:

Google beoordeling

of laat een review op onze Facebookpagina achter:

Facebook beoordeling

Over John de Knaller Vuurwerk Almere

Vuurwerkwinkel John de Knaller heeft vestigingen in Almere – stad en Almere – poort. Al sinds 1993 levert vuurwerkwinkel John de Knaller scherp geprijsd vuurwerk van de beste kwaliteit in Almere. We zijn een familiebedrijf. Al generaties lang wordt de vuurwerkwinkel in Almere doorgegeven van vader op zoon. Onze allereerste folder bestond uit één A4 velletje dat door familie werd rondgebracht.

Dankzij onze twee vuurwerkvestigingen hebben wij momenteel een opslag capaciteit van 20000 kg in Almere en beschikken wij hierdoor over het grootste vuurwerk assortiment van Almere en omstreken.

Professioneel vuurwerk assortiment

Onze vuurwerkimporteurs zijn o.a. China Red, Katan en Wolff. Het vuurwerk van deze importeurs staat bekend om zijn uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding en hun steeds weer verrassende en professionele effecten.

Uiteraard staat ook ons hele team voor u klaar om te adviseren. We zorgen er samen voor dat uw jaarwisseling dit jaar nog wat mooier en onvergetelijker zal zijn.

Aansteeklont

Het is van belang dat men vuurwerk aansteekt met een aansteeklont. Hiermee kan de lont van het vuurwerk nauwkeurig aan het einde worden aangestoken. In tegenstelling tot met lucifers of aanstekers. Deze kunnen de lont in het midden aansteken waardoor het vuurwerk aanzienlijk eerder af zal gaan.

Let wel op dat als je even stopt met het afsteken van vuurwerk dat je de aansteeklont goed uitmaakt en niet in de buurt van het vuurwerk legt.

Vuurwerkgrip

Met gebruik van een vuurwerkgrip bent u er zeker van dat het vuurwerk niet om zal vallen tijdens het afsteken. Dit voorkomt gevaarlijke situaties. De vuurwerkgrip is voor zowel vuurpijlen als fontijnen en cake’s geschikt. Uiteraard is de vuurwerkgrip ook in onze winkels verkrijgbaar.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk! Zorg ervoor dat u van te voren al weet welke benodigdheden nodig zijn voor het veilig afsteken van het vuurwerk. Hulpmiddelen kunnen middernacht niet meer aangeschaft worden. Denk aan een pijlenstandaard of aansteeklont bijvoorbeeld. Als u op het moment dat u vuurwerk aanschaft al bedenkt welke benodigdheden nodig zullen zijn heeft u nog alle tijd deze in bezit te krijgen. Uiteraard leveren wij veel verschillende veiligheidsbenodigdheden voor tijdens het afsteken van uw vuurwerk.

Veiligheidsbril

Een veiligheidsbril zorgt er uiteraard voor dat er geen stukken vuurwerk in de ogen terecht kunnen komen. Als brildrager heeft u hier al een klein voordeel in, mocht er iets richting je oog komen dan komt het eerst tegen de bril aan. Maar er zijn echter niet voor niets veiligheidsbrillen op de markt. Veiligheidsbrillen hebben ook een bescherming aan de zijkant. Een veiligheidsbril is daarom zeker het overwegen waard en uiteraard ook bij ons in de winkels te verkrijgen.