1
1

Profiteer van de scherpste kwaliteitsvuurwerk kortingen in Almere. Hiervoor koop je je vuurwerk voor Oud & Nieuw bij de Almeerse vuurwerkwinkel John de Knaller. We verkopen vuurwerk van de beste knal- en sierkwaliteit met hoge kortingen. Kwalitatief en scherp geprijsd. Ook online bestel je gemakkelijk vuurwerk via onze webshop.

Oliebollen bestellen? Dat kan! Vul een afhaalmoment in bij de opmerkingen aan het eind van de bestelling. Dit kan en mag dus afwijken van het ophalen van besteld vuurwerk. Ophalen kan alleen binnen onze genoemde openingstijden van de vrije verkoopdagen! De oliebollen worden gebakken door de bakkers van de kraam bij Intratuin Almere

 

Actievoorwaarden
Aftelkorting geldig op het hele assortiment, op de genoemde data met bijbehorend kortingspercentage. 1 + 1 Gratis geldig t/m 31 December 2017  (31 December 2017 alleen categorie 1 vuurwerk). Gratis artikel geldig t/m 27 December 2017. Bij besteding tussen: €30,- en €60,- geven wij de Lost Control (t.w.v. €9,99) , €60,- en €120,- Full Moon (t.w.v. €29,99), €120,- en €250,- The Lost Crown (t.w.v. €54,99) en €250,- of meer The Clown (t.w.v. €109,99) cadeau.
Onze acties zijn geldig in combinatie met elkaar.

 

Aansteeklont

Het is van belang dat men vuurwerk aansteekt met een aansteeklont. Hiermee kan de lont van het vuurwerk nauwkeurig aan het einde worden aangestoken. In tegenstelling tot met lucifers of aanstekers. Deze kunnen de lont in het midden aansteken waardoor het vuurwerk aanzienlijk eerder af zal gaan.

Let wel op dat als je even stopt met het afsteken van vuurwerk dat je de aansteeklont goed uitmaakt en niet in de buurt van het vuurwerk legt.

Vuurwerkgrip

Met gebruik van een vuurwerkgrip bent u er zeker van dat het vuurwerk niet om zal vallen tijdens het afsteken. Dit voorkomt gevaarlijke situaties. De vuurwerkgrip is voor zowel vuurpijlen als fontijnen en cake’s geschikt. Uiteraard is de vuurwerkgrip ook in onze winkels verkrijgbaar.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk! Zorg ervoor dat u van te voren al weet welke benodigdheden nodig zijn voor het veilig afsteken van het vuurwerk. Hulpmiddelen kunnen middernacht niet meer aangeschaft worden. Denk aan een pijlenstandaard of aansteeklont bijvoorbeeld. Als u op het moment dat u vuurwerk aanschaft al bedenkt welke benodigdheden nodig zullen zijn heeft u nog alle tijd deze in bezit te krijgen. Uiteraard leveren wij veel verschillende veiligheidsbenodigdheden voor tijdens het afsteken van uw vuurwerk.

Veiligheidsbril

Een veiligheidsbril zorgt er uiteraard voor dat er geen stukken vuurwerk in de ogen terecht kunnen komen. Als brildrager heeft u hier al een klein voordeel in, mocht er iets richting je oog komen dan komt het eerst tegen de bril aan. Maar er zijn echter niet voor niets veiligheidsbrillen op de markt. Veiligheidsbrillen hebben ook een bescherming aan de zijkant. Een veiligheidsbril is daarom zeker het overwegen waard en uiteraard ook bij ons in de winkels te verkrijgen.